top of page
pexels-gustavo-fring-4127318.jpg
Femme Personal Training logo

Bij Femme Personal Training draait het om persoonlijke coaching tijdens het sporten. Je persoonlijke doelen aanpakken samen met een personal trainer zorgt ervoor dat je een goede start hebt. Of je nou sterker, strakker of fitter wilt worden, ik stel samen met jou een uitgebreid en gepersonaliseerd plan op zodat je je doelen een stuk realistischer en leuker gaat bereiken. Je voelt je al snel fitter, tevreden met je lichaam en trots op jezelf!

Femme Personal Training ervaringen

Ervaringen

Sinds enige tijd volg ik Personal Training van Laura. Mijn doel was om sterker en fitter te worden door middel van krachttraining.

Tijdens het intakegesprek besloot ik de knoop door te hakken en er voor te gaan. Beste keus ooit! Vanaf het begin voel ik mij op m'n gemak. Wat ik leuk vind, is dat Laura super gepassioneerd is over fitness. Ik ervaar Laura dan ook als een zeer betrokken trainer die het uiterste uit jezelf haalt en je grenzen verlegt. Ze corrigeert waar nodig.

Tevens is Laura voor mij niet alleen mijn personal trainer, maar beschouw ik haar ook als een maatje, een luisterend oor. Je krijgt niet het gevoel dat je een nummertje bent, maar dat je er echt toe doet.

Dankzij Laura heb ik de handvaten en de tools gekregen om zo goed mogelijk te trainen. Ik voel mij superfit op dit moment en zie dat ook terug in mijn resultaten. Ik raad dan ook iedereen aan om zo snel mogelijk te beginnen. Je zult geen spijt krijgen!

Dankjewel Laura.

-Melanie

Personal training

Outdoor Personal Training

De Outdoor Personal Training wordt buiten gegeven in het mooie nieuwe park van Hof te Dieren. Een ideale locatie die gemakkelijk is te bereiken als je in de omgeving van Dieren, Ellecom, Doesburg of de Steeg woont. Tijdens de training worden er verschillende krachtoefeningen uitgevoerd, afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Je traint met verschillende trainingsattributen; denk hierbij aan losse gewichten, verschillende weerstandsbanden of de suspension trainer. Hierdoor kan een training afgestemd worden naar jouw eigen niveau, dus voor iedereen toegankelijk!

​Inbegrepen bij Outdoor Personal Training:

  • Wekelijks één op één sessies

  • 60 minuten personal training

  • Persoonlijk trainingsschema

  • Krachttraining met juiste techniek

  • Trainingen worden in overleg ingepland, passend in jouw agenda

  • Voedingsadvies

€50

rittenkaart 8 sessies

per sessie

€400 totaal

€45

rittenkaart 16 sessies

per sessie

€720 totaal

Contact
bottom of page