Over Laura

Van kinds af aan ben ik al bezig geweest met verschillende sporten. Mijn interesse in krachttraining is begonnen eind 2013, toen ik in Zweden studeerde voor mijn opleiding Product Design. De reden dat ik toen begonnen ben met krachttraining is omdat ik fitter wilde zijn en mijn lichaam beter wilde ‘shapen’. Ik ben als kind en puber altijd erg dun geweest. Ondanks dat ik wel sportief was voelde ik mij vaak zwak en zat niet lekker in mijn vel. Met behulp van krachttraining en betere voeding wilde ik dit veranderen. 

 

Inmiddels ben ik op een gezonde manier 10 kg aangekomen terwijl mijn vetpercentage lager werd en voel ik mij beter dan ooit tevoren. In de afgelopen jaren heb ik mijn kracht zo ver weten op te bouwen dat ik ook mee heb gedaan met wedstrijden in het powerliften. 

 

Je ziet zo veel informatie over fitness, waarbij feiten niet meer van de fabels te onderscheiden zijn. Dit resulteert vaak in verwarring en een onjuiste aanpak waardoor jij niet jouw doelen behaalt. Het is niet voor niets dat 95% van de goede voornemens in sporten en afvallen hun doelen niet behalen.

 

Hierom heb ik mij verdiept in science-based informatie met behulp van wetenschappelijke artikelen, cursussen en opleidingen. Deze kennis heb ik succesvol in de praktijk toegepast bij mijzelf, alsmede mijn grote variatie aan klanten die elk hun persoonlijke aanpak nodig hadden.

 

Met deze combi van theorie en praktijk zorg ik ervoor dat jouw persoonlijke doelen wél behaald worden.

- Laura Gosselink, Certified Personal Trainer

personal training vrouwen.jpg